28.11.2009

Kipakat-kalenteri 2010

Edit 17.1. Kiitos tilaajille ja ostajille! Kalenterin ensimmäinen painos on loppuunmyyty! Päädyimme siihen, että toista painosta ei oteta, mutta vielä on muutama kappale jäljellä. Jos haluaisit vielä omasi, laita tiedustelua sähköpostiin kipakat @ gmail.com.

12 värikästä ja inspiroivaa kalenterikuvaa ja taustapuolella selkeät suomenkieliset ohjeet malleihin. Kalenteriin on koottu ensi vuoden käsityöaiheisia tapahtumia. Voit lisätä siihen omasi. Koko A4, kierreselkäsidonta.

Kalenteria olivat tekemässä seuraavat Kipakat: emmijii, Heli, Jaana, Mervi, Mette, Pirkko ja Tiina O. (mallien suunnittelu) ja Tiina Ekosaari (taitto).


Ravelry-linkki

Mistä niitä saa?
Kalentereita on myynnissä Jyväskylässä neuletapaamisissa, Joulumarkkinoilla 28.-29.11. (D-halli, pöytä 342), Järjestöjen messuilla 13.12., Suomen käsityön museon kaupassa sekä seuraavissa lankakaupoissa: TitiTyy, Secret Wool, Pellavainen.

Tilausohjeet
Lähetä tilaus sähköpostitse osoitteeseen
kipakat@gmail.com
.
Mainitse tilausviestissä:
 • montako kalenteria haluat
 • toimitustapa (nouto vai postitus)
 • oma nimesi ja osoitteesi
 • saajan nimi ja osoite, jos ostat kalenterin lahjaksi ystävällesi.
Vastausviestissä saat tilinumeron, johon voit maksaa kalenterin sekä tarkemmat ohjeet maksamisesta ja tilauksen käsittelystä. Kalenterit postitetaan, kun maksu on tullut tilille. Postituspäivä on aina seuraavan viikon maanantai.

Kalenterin hinta on 10 euroa. Postituskulut Suomeen 2 euroa. Jos tilaat useamman kalenterin tai haluat toimituksen ulkomaille, postituskulut ilmoitetaan vastausviestissä.

100 ensimmäiselle tilaajalle toimitus Suomeen postikuluitta!
Edit 1.12. : Kiitos tilaajille! 100 tilausta on jo tehty!

Kiitos Secret Woolin Katjalle sponsoroinnista!

English

Kipakat Calendar 2010, the fruit of our collaborative effort, has been published! The calendar helps you to keep track of craft-related events in Finland and contains 11 new knitting/crochet patterns (in Finnish).

To order the calendar, send e-mail to kipakat@gmail.com, mentioning the number of copies you wish to have, your name and address and your friend's name and address if you wish to send the calendar to a friend as a gift. You will get more info on paying and delivery in the reply mail. Payment by international bank transfer.

The price of the calendar is 10 €, postage fee 2 € to Finland. If ordering several copies or asking for delivery abroad, we'll let you know the postage fees in the reply mail.

Free postage within Finland to 100 first customers!
Edit 1.12. : Thank you, we have already received 100 orders!

Thank you, Secret Wool, for sponsoring us!

11 kommenttia:

 1. Myös tilattu! itselleni ja äidilleni.

  VastaaPoista
 2. Todellakin kaunis kalenteri! Mielettömän hieno idea!

  VastaaPoista
 3. Ostin joulumarkkinoilta.
  Hieno idea, toivottavasti saa jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Sain oman kalenterini tänään postissa, ja olen tyytyväinen! :) Nyt saa mun puolesta vaikka seuraava vuosi tullakin, kun on noin ihana kalenteri laittaa seinälle. :)

  VastaaPoista
 5. Juuri toi postipoika omat Kipakat-kalenterini. Kiitos kovasti, tosi hieno kalenteri!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kehuista! Ollaankin kovasti odotettu kommentteja mualimalta. Ei muuta kuin puikot ja koukut heilumaan kipakkaan tahtiin :)

  VastaaPoista
 7. Minä sain kalenterin torstaina. Kiitos kovasti ihanista ohjeista. Kun vain osaisi päättää mistä aloittaa. :)

  VastaaPoista
 8. Very cool calender. I feel a need growing on learning Fins. are pattern available in English?

  VastaaPoista
 9. Ei ens vuodelle ilmesty kalenteria? Yritin googlata, mutten löytänyt vastausta. Olis hyvä joululahjaidea :)

  VastaaPoista
 10. Moi,
  joo vuodelle 2011 ei ilmesty uutta Kipakat-kalenteria. Mutta ehkä saamme sitten vuodelle 2012 tarpeeksi uusia neuleohjeita kasaan. Tämä, kun on harrastustoimintaa, niin ei oteta tekemisestä liiaksi pakkoa :D

  VastaaPoista