10.11.2011

Kipakat-kalenteri 2012

Vuoden tauon jälkeen julkaisemme uuden Kipakat-kalenterin, jossa 12 "kipakkaa" neulemallia sekä selkeät suomenkieliset ohjeet neuleisiin kalenterin takapuolella. Neulevinkkejä siis joka kuukaudelle. Lisäsimme kalenteriin nimipäivät. Koko A4, kierresidonta ja sama hienostunut paperi kuin aikaisemmin.

Kalenteria olivat tekemässä seuraavat Kipakat: Heli, Jaana, Katja, Marja, Mervi, Mette, Pirkko, Susanna, Tiina E., Tiina O. ja Tuula. Kiitokset! Kiitokset myös nuorille malleille ja kuvausjärjestelijöille!


Ravelry-linkki

Mistä niitä saa?

Kalentereita voi ostaa suoraan tekijöiltä, Jyväskylän neuletapaamisista, Taito-Aivian Verstasmyyjäisistä Kivääritehtaalla 12.11., Paviljongin Joulumarkkinoilta 3.-4.12. Meten ja kumppaneiden kojulta, Järjestöjen messuilta 11.12. Hipposhallissa, Suomen käsityön museon kaupasta tai sähköpostitse.

Tilausohjeet


Lähetä tilaus sähköpostitse osoitteeseen
kipakat@gmail.com
.
Mainitse tilausviestissä:
 • montako kalenteria haluat
 • toimitustapa (nouto vai postitus)
 • oma nimesi ja osoitteesi
 • saajan nimi ja osoite, jos ostat kalenterin lahjaksi ystävällesi.
Vastausviestissä saat tilinumeron, johon voit maksaa kalenterin sekä tarkemmat ohjeet maksamisesta ja tilauksen käsittelystä. Kalenterit postitetaan, kun maksu on tullut tilille. Postituspäiviä ovat maanantai ja torstai.

Kalenterin hinta on 12 euroa. Postituskulut Suomeen 2 euroa. Jos tilaat useamman kalenterin tai haluat toimituksen ulkomaille, postituskulut ilmoitetaan vastausviestissä.

4 kommenttia:

 1. Moi! Taito-Aivian Verstasmyyjäiset on la 12.11 Kivääritehtaalla.

  T: Kätevä emäntä :)

  VastaaPoista
 2. Moikkamoi! Vieläkö näitä kalentereita on saatavilla vai ovatko jo tyystin loppu?

  t. Mari

  VastaaPoista
 3. Moi Mari,

  Kalentereita on vielä jäljellä, otettiin isompi painos kuin eka kerralla. Siitä vain tilaamaan :)

  VastaaPoista